ANNA DAVID

FREDAG 23. OKTOBER 2020 KL. 21.00

Forsalg: 145,- inkl. gebyr // Entré: 165,-

Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

Koncerten er flyttet til d. 23. oktober.
Købte billetter er gyldige til den nye dato, eller refunderes ved henvendelse til Ticketmaster på mail: servicecenter@ticketmaster.dk – senest den 13. april 2020.

 

 

Bliv forført både musikalsk og visuelt når Anna David tager på jubilæumsturné

Med sit kæmpe bagkatalog giver Anna Davids sprøde og smukke vokal, hendes fængende melodier og følsomme sange, et enestående stærkt repertoire.

Med en lang række hits bag sig som ’Kun Hjertet Slår’, ’Fuck Dig’, ’Tæt På’, ’Natsværmer’ (Toppen af Poppen), ’Chill’ og ’Når En Engel Sir’ Farvel’ giver Anna David altid den bedste koncertoplevelse, hvor publikum er garanteret en fantastisk aften. Med sin gode udstråling og nærværende præsens på scenen, går Anna meget op i at give sine fans og publikum en enestående oplevelse de sent vil glemme. Anna David

”Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige liveudtryk er det bedste jeg ved, og at mærke den kærlighed publikum sender tilbage til mig. Når jeg står på den scene bliver jeg flyvende. Jeg glæder mig til 2020 – mit jubilæums år. Derfor har jeg sat barren højt denne gang, hvor jeg vil forføre mit publikum både musikalsk og visuelt”.