TEMPLE OF DOOM: SATURNUS – NY DATO!

LØRDAG 28 NOVEMBER 2020 KL. 21.00

Forsalg: 100,- inkl. gebyr // Entré: 120,-

Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

Opdatering vedr. Covid-19 – 11.05.2020.

Vi følger myndighederens anvisninger og bliver derfor nød til at udskyde koncerten med Saturnus endnu en gang. Vi er dog glade for at kunne meddele at vi idag har fundet en ny dato til koncerten, nemlig d. 28. november 2020. Købte billetter er gyldige til den nye dato. Ticketmaster sender mails ud i løbet af ugen til alle billetkøber med information om den nye dato samt refundering af billetter, hvis dette ønskes. Vi håber i har lyst til at støtte op om livemusikken og beholde jeres billet. Vi glæder os til at se jer i Templet til efteråret 

 


I 1991 begyndte forsangeren Thomas A.G. Jensen at lede efter mandskab til at starte et dødsmetalband. Han fandt sammen med bassist Brian Hansen, som også ledte efter musikere med passion for samme stil. I 1996 fik bandet skrevet kontrakt med Euphonious Records, og i Januar 1997 kom debut-albummet “Paradise Belongs to You”.

Lyden er en blanding af Melodisk Død og Doom Metal, kor og strygere er ikke fremmede elementer og alle udgivelser har både deres hårdere og blødere sider.

Allerede i Juni samme år som debut albummet kom ud spillede bandet foran 3000 mennesker på Roskilde Festival, et show som blev optaget af norske NRK Radio og afspillet på radiostationer omkring Skandinavien.

Bandet har siden da udgivet 3 albums til, holdt 25 års jubilæum, og har spillet over hele Europa samt på festivaler som Brutal Assault, Copenhell, og Artmania for at nævne et par stykker.

På trods af noget turbulens med bandets line-up i 2016 fik bandet hjælp af Martin Steene fra Iron Fire til at gennemføre deres 2017 Autumn Tour som bragte dem hele vejen til mellemøsten for første gang (og Rusland for 5. gang). Martin sluttede sig til bandet i Januar 2018 og de arbejder nu på at bringe et nyt album til masserne!