HUMØREKSPRESSEN

FREDAG 01. NOVEMBER 2019 KL. 21.00

Forsalg: 175,- inkl. gebyr // Entré: 195,-  // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

Danmarks nyeste og bedste dansktopband hedder Humørekspressen. De har på kort tid stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Førstesinglen ”Godter På Vej” strøg direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen og debutpladen ”En Lille Én” blev Årets Dansk Top Album 2018. Året efter blev Humørekspressen desuden kåret til Året Dansk Top Gruppe forud for deres andet album.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener . Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger og alt er live. Leveringen er i skabet og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket de allerede har bevist på Smukfest, Wonder Festival, Nibe Festival, Året Der Gik (DR), Dansk Top Prisen (TV2), DR Juleshow (DR) og Tuborg Tour Bodega og spillesteder over hele landet.

I 2019 udkommer Humørekspressens andet album, distribueret igennem Universal Music.

 

 

BYENS LOBBY er tilføjet som support.

 

 

En Puch Maxi i løbetid

Motoren kører og Puch Maxien har kun ét gear – Fremad! Byens Lobby kalder sig selv for Lobbyister. Lobbyister for kvindekurver og brune værtshuse. Knallertrock-gruppen har netop udgivet et budskab til de skønne kvinder via deres første single: “NATURAL – Du’ perfekt som du er!”

 

"DU' PERFEKT SOM DU ER!" 😃 Så var den der kære venner og veninder! HER ER VORES MUSIKVIDEO!: NATURAL!!! Del gerne, hvis I er enige i vores budskab til og om jer KVINDER. I skal ikke tro på alt hvad I hører eller læser.😍🛵🍻

Slået op af Byens Lobby i Onsdag den 22. maj 2019

 

Husk rævehalen og mælkekassen!

Man må sige, at gashåndtaget er helt i bund når du som publikum oplever Byens Lobby live. De kalder deres musik for knallert-rock, som tydeligt skaber en masse glæde og smil på læben hos publikum. Bandet er iført ens læderjakker med trykket “Lobbyist” på ryggen, hvilket signalerer at de har noget de gerne vil pådutte.

“Det må godt gynge. Det er synd for de skønne kvinder, at de går rundt og har det dårligt pga. alt det Hollywood-skinny-hysteri. De skal bare være stolte af den krop de har. Former og fedt gør dig flot.” Siger bandets forsanger, Kasper.

Vil have mangfoldigheden tilbage.

Følelsen af, at bandet ikke bare spiller musik sammen, men faktisk er rigtig gode venner, mærker man tydeligt. For dem handler det hele om fællesskab. Både på og udenfor scenen. De frekventere tit deres lokale værtshus for at få idéer og tale med de medmennesker, som de render ind i. – “På et værtshus møder du alle slags mennesker, både Allan, Mohammed og Gerda. Her er plads til alle, ligegyldig hvem du er eller hvor du kommer fra, eller hvordan du ser ud. Det er fedt!” – Bandet indspiller Deres anden single inden længe og forventer at udgive i August. Indtil da, planlægger de deres sommer og efterårs koncerter, som begynder at tikke ind.