Udlejning

Skal du holde fest, fødselsdag, jubilæum, koncert eller lignende, så er Templets lokaler den perfekte ramme. Vi stiller med barpersonale, garderobefolk, dørmand, rengøringsfolk og lydtekniker (hvis nødvendigt). Templet leverer eget personale til udlejninger. Alt personale er frivilligt, hvilket er grunden til, at vi kan gøre det så billigt.

Kapacitet (sal): 160 personer (stående)
Kapacitet (cafe): 50 personer

FACILITETER
Templet råder over en stor bar i salen, en lille bar i cafeen, garderobe, herre- og dametoiletter samt lyd- og lysanlæg, der kan benyttes til koncerter.

INFORMATION
Der må ikke medbringes drikkevarer i Templet. Templet kan ifølge bevillingsloven under ingen omstændigheder udskænke alkohol til personer under 18 år, og det påhviler lejer at gøre gæsterne opmærksom på dette.
Lejer må i øvrigt forvente at blive behandlet som enhver anden gæst i forhold til bar-servering, priser, m.m., medmindre andet er aftalt.
Udlejer kan ikke drages til ansvar for skader og tyveri af udstyr og private ejendele, som lejer medbringer til Templet i lejeperioden.
En normal lejeperiode gælder fra kl. 20.00 til 02.00.

UDLEJNINGSPRISER (*priser er inklusiv moms)
Leje af Templets sal inkluderer bar-, garderobe- og rengøringspersonale samt dørmand. Lejebeløbet dækker desuden el, varme og vand samt personaleudgifter. Af sikkerhedsmæssige årsager kræver Templet en ekstra dørmand i hele åbningstiden ved mere end 100 gæster.

Leje af sal: 10000 DKK
Tillæg ved ungdomsfester og 100+ gæster: 2000 DKK (til en ekstra dørmand)
Leje af cafe (kun ved leje af sal): 1000 DKK
Lydtekniker (ved koncert): 2500 DKK
Rengøring: Inkluderet i prisen

KONTAKT

udlejning@templet.dk