Udlejning

 

Skal du holde fest, fødselsdag, jubilæum, koncert eller lignende, så er Templets lokaler den perfekte ramme. Vi stiller med barpersonale, security, rengøringsfolk og lydtekniker (hvis nødvendigt).

Kapacitet: 160 personer (stående)

FACILITETER
Templet råder over en stor bar i salen, garderobe, herre- og dametoiletter samt lyd- og lysanlæg, der kan benyttes til koncerter.

INFORMATION
Der må ikke medbringes drikkevarer i Templet. Templet kan ifølge bevillingsloven under ingen omstændigheder udskænke alkohol til personer under 18 år, og det påhviler lejer at gøre gæsterne opmærksom på dette.
Lejer må i øvrigt forvente at blive behandlet som enhver anden gæst i forhold til bar-servering, priser, m.m., medmindre andet er aftalt.
Udlejer kan ikke drages til ansvar for skader og tyveri af udstyr og private ejendele, som lejer medbringer til Templet i lejeperioden.

En normal lejeperiode gælder fra kl. 20.00 til 02.00.

UDLEJNINGSPRISER (priser er inklusiv moms)
Leje af Templets sal inkluderer bar- og rengøringspersonale samt vagt. Lejebeløbet dækker desuden el, varme og vand samt personaleudgifter. Af sikkerhedsmæssige årsager kræver Templet ekstra security hele åbningstiden ved mere end 100 gæster, og ved ungdomsfester.

Leje af sal: 15.000 DKK.
Tillæg ved 100+ gæster: 3.000 DKK
Tillæg ved ungdomsfester (under 25 år): 5.000 DKK
Lydtekniker (ved koncert): 3.000 DKK
Rengøring: Inkluderet i prisen.

KONTAKT
udlejning@templet.dk