Praktisk information

Covid-19 – opdatering, 11.05.2020
Vi følger fortsat myndighedernes anvisninger og holder vi midlertidligt lukket. Vi har flyttet vores koncerter i april og maj måned. Du kan se de nye koncertdatoer her. Ifølge regeringens genåbningsplan kommer landets spillesteder med i fase 4. Det betyder at Templet, som det ser ud i øjeblikket, tidligst kan åbne op for koncertaktiviteter i midten af august.
 

ALDERSBEGRÆNSNING
Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning ved Templets koncerter. Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersbegrænsning på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på Templets hjemmeside.

BILLEDE/KAMERA
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

GANGBESVÆRET/KØRESTOLSBRUGER
Templet har desværre ikke mulighed for at tilgodese gangbesværede/kørestolsbrugere gæster.

FØDEVARESTYRELSENS KONTROLRAPPORT

kontrolrapport

GARDEROBE
Templets garderobe kan benyttes ved besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Garderobe koster 20 kr.

GLEMTE SAGER
Kontakt Templet for glemte sager på kontor@templet.dk
Glemte sager opbevares i 14 dage.

NARKOTIKAPOLITIK
Templet accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vore arrangementer. Templet er i den forbindelse med i kampagnen Music Against Drugs.

UDSOLGTE KONCERTER
Når en koncert er anført som udsolgt på Templets hjemmeside, betyder det, at der ikke er flere billetter hverken i forsalg eller i døren.