JONNY HEFTY & JØDEN + support:

Mikkel Senior X El Peligro + Mathaeo

FREDAG 31. JANUAR 2020 KL. 21.00

Forsalg: 175,- inkl. gebyr // Entré: 195,-

Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

JONNY HEFTY & JØDEN – De gamle drenge fejrer 20 års jubilæum i 2020

For 20 år siden sendte Jonny Hefty sin debut ‘Hængerøv & Håndtegn’ på gaden, hvilket samtidigt var startskuddet for samarbejdet med Jøden. De to abekonger har rullet siden da.

På EP’en fandt man flere evergreens bl.a. Aalborg-klassikeren ‘Muggen Røv’ og duetten med Jøden ‘Tryllebønnen’, der stadigvæk får publikum til at holde tændte lightere i vejret.

Sammen begyndte Jonny Hefty & Jøden nu at toure landet tyndt: spillesteder, mindre festivaler, havefester og hiphop jams – you name it, de var der!

Det sjove samarbejde fortsatte i P3’s børneradio med den satiriske føljeton ‘Rockstarz’, som blev udgivet på CD i 2002.

I 2007 sendte Jøden albummet ‘Monkeyjuice’ på gaden, hvor Jonny Hefty gæstede nummeret ‘Rul Den Op’ – og ja, publikum havde stadigvæk lighterne med til koncerterne.

Radiostationerne samlede singlen ‘Hamrer Løs’ op, og festen fortsatte. Kærligheden til og fra de mindre spillesteder fortsatte, de skæve lokationer fik stadigvæk besøg, men nu var det også Danmarks største festivaler, der slog dørene op for et show.

Så kom rygeloven. Jøden blev TV-vært og Hefty blev undergrundsborgmester i Dobbelt A. Og alle var vilde.

Men samarbejdet fortsatte og denne gang var målet et fælles album.

I 2013 landede ‘Den Fede’ så, ledsaget af banger efter banger: ‘Gamle Dreng’, ‘Kom Igen’, ‘Tung Som En Sten’ – og begejstringen ville ingen ende tage.

Nationalbandet TV-2 tog Jonny Hefty og Jøden med på flere tours. Morgen-tv og radioerne inviterede hele tiden gutterne forbi. Spillestederne fandt den store røgmaskine, de hvide håndklæder og hele molevitten frem og de to gamle drenge drønede Nordjylland rundt på en tandem puch maxi i tv-serien ‘Velkommen i klubben’.

Nu er drengene så atter gået i studiet. Der er gang i nye projekter, sammen og hver for sig.

20 år gutter, godt gået. Det havde heddet porcelænsbryllup, hvis I havde været forbi kommunen.

Det skal fejres med alle dem, der trofast har lyttet, festet, skålet og skrålet med på sangene gennem tiderne – med numre fra hele bagkataloget!

 

 

MIKKEL SENIOR & EL PELIGRO

Jonny hefty og Jøden har på deres 2020 tour udplukket den rappende flyttemand Mikkel Senior og DJ El Peligro fra det aalborgensiske bagland til at varme op og få sparket festen i gang med deres uslebne live-set. De udgav i 2018 deres plade JA! og hva så?

 

Mathaeo.

Kompromisløs lyrik og metaforiske fuckfingre fylder Mathaeos tekstunivers. En vaskeægte ‘generation 2,5’ rapper der finder sine inspirationer fra 00’ernes gaderap, tilsætter en rockstjerne attitude og et lille drys anarki på toppen.

Mathaeo kommer fra det Københavnske musikkollektiv Grotten, og indtræder vanligt scenen med hans trofaste DJ/Producer Jesper Q til lyden af en bragende bas og et intenst liveshow

I løbet af hans relativt korte tid på scenen har Mathaeo blandt andet været deltager i rapbattle ligaerne Rap Slam Battles og Råtkøbenhavn samt varmet op for nogle af de største navne i dansk rap som blandt andet Pede B og Loke Deph.

I sommeren 2019 udgav han sin anden EP bærende titlen ‘Idiomer for Idioter’, og har med denne udgivelse vist at undergrunden lever i bedste velgående. Mathaeo er ankommet, og han er klar til at stå side om side med de store drenge i spillet.

Matheao:

Spotify

Facebook

Itunes

YouTube