TEENAGE LOVE + support: Spring & I

FREDAG 29. NOVEMBER 2019 KL. 21.00

Forsalg: 80,- inkl. gebyr // Entré: 100,- // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

Transatlantiske elektro-pop dou Teenage Love begyndte, da Anna Lidell (DK) mødte Katy Gunn (USA) i New York gennem fælles venner. I 2014 begyndte de to at blande deres færdigheder som sangskrivere og producere. Teenage Love har legende tekster og melodier, lækre beats og et overflod af violinharmonier  inspireret af Katy’s baggrund fra klassisk musikkonservatorium. De har i øvrigt spillet på Uhørt Festival og Spot ligesom de i august 2018 spillede på Dockville i Hamburg. For deres optræden på Trailerpark Festival 2012 i DK, skrev Ivan Rod fra GAFFA: “De to kvinders sang og musik er eklektisk, teknisk krævende og netop dét – kombineret med den lethed, glæde og gejst. som er så stor en del af deres musik – gør oplevelsen mangefacetteret og fin.

“Chicken Bones and Leopard pants. 

Fat on your meat and fluorescent orange.”

Dette er en lille stikprøve på tekster du vil høre på Teenage Loves LP-udgivelse: Vinyl Explosion! Musikken er original, flabet, elektronisk pop med skæve violintemaer og vokalharmonier og kombinerer effektfuldt elementer fra elektronisk og klassisk musik med iørefaldende popmelodik. Denne duoens formål er meget simpelt: At være sig selv og have det sjovt.

Gold

First video release from Teenage Love. Conceived, filmed and edited by Anna Lidell and Katy Gunn at Regensen in Copenhagen, Denmark.Music is mixed and mastered by Flemming Bloch, AarhusVideo shot at Regensen, CopenhagenSpecial appearence by Ida Blinkenberg-Lidell (thug) and Andreas Pinstrup (hand)Special thanks to Justin Ulbrichtsen

Slået op af Teenage Love i Onsdag den 17. september 2014

 

Spring & I er en elektronisk duo med rødder fra Aalborg, bestående af DitteAngelo og Marie Friis.
 
Musikken opstår, når duoen trækker melodiske og harmoniske elementer ind i deres elektroniske tunge univers. Deres beats slår lige i mellemgulvet, og med elektrisk guitar og stærke, skæve vokalharmonier skaber de et fængslende frirum med musikken hvor der både er plads til at danse og lytte eftertænksomt efter.
Live udfører Spring & I deres musik på MIDI-controllers og drumpads, og med en stærk attitude og samtidig stor sensitivitet, drages publikum ind i deres intense og energiske univers.
 
Spring & I har tidligere opvarmet for bl.a. Sylvan Esso (US) og KIll J i Vega og været på tour med Nephew-duoen True Nord som support rundt i Danmark, og kan opleves live sommeren over og på bl.a. Vega.
 
Efter at have været signet på et pladeselskab og haft management i ryggen, har Spring & I fundet ind til deres kerne, og har opsagt al samarbejde for at have fuld kontrol over alt de laver. Ditte og Marie laver selv alle produktioner og skaber selv
deres visuelle profil gennem grafik, billeder og video.
 
Deres debutsingle Voices blev præsenteret i Debut på P6 Beat og kom på Soundvenues Ugens Bedste Sange, og deres tidligere koncerter på steder som Uhørt og Pumpehusets Byhave er blevet anbefalet af Gaffa, Politiken og
Undertoner.