FALLULAH + Support: JØRCK – UDSOLGT

LØRDAG 25. MARTS 2017 KL. 21.00

Forsalg: 195,- inkl. gebyr // Entré: 205,- // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

fallulah

 

Fallulah drager til foråret på en turne, der bringer hende rundt i hele landet. Med sig har hun bl.a. sit seneste album PERFECT TENSE med hittet af samme navn, den nyeste single STRANGE WORLD, samt tidligere hits som OUT OF IT og I LAY MY HEAD, der senest har kunnet høres i nyfortolkninger i Toppen af Poppen. 

Vi kender Fallulah fra sange som OUT OF IT og BRIDGES. I år tilføjede hun nummeret PERFECT TENSE fra albumudgivelsen af samme navn til listen af hits. Perfect Tense tog ikke bare Danmark med storm, men indtog også den Amerikanske US viral chart som #19. USA har i den grad haft øjne på Fallulah dette år, hvorfor hun bl.a. underskrev kontrakt med det Amerikanske Label INSTANT RECORDS, og har brugt en del tid i LA på at skrive nyt materiale.

I dette efterår har man kunnet følge FALLULAH I TV2s Toppen Af Poppen. Her brændte sangerinden med de Rumænske rødder hver søndag igennem skærmen med uforudsigelige fortolkninger og viste sit mangefacetterede talent til hele Danmark.

Det blev kun til få udvalgte LIVE jobs i Danmark i sommeren 2016. Til gengæld dryssede det med 5 stjernede anmeldelser fra bl.a. Berlingske Tidende og hun beviste at hun er født til scenen.

Fallulah fødte i oktober 2016 datteren Gloria, og er efter en kort barsel nu klar til for alvor at indtage landets scener til foråret og komme ud til et meget større publikum.

”Jeg kommer fra en folkedanser familie og er vant til et liv ’on the road’. Det ligger helt naturligt I min DNA. Jeg lever og ånder på en scene og glæder mig til at jeg til foråret skal besøge så mange steder I Danmark, jeg ikke har været længe.” 

– Fallulah.

STRANGE WORLD TOUR har i øvrigt taget navn efter den seneste single STRANGE WORLD, der også er udkommet i et filmisk remix skabt af Sune Rose Wagner fra The Raveonettes.