ALCABEAN + Support: Lemon Love

LØRDAG 23. NOVEMBER 2019 KL. 21.00

Forsalg: 90,- inkl. gebyr // Entré: 110,- // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

Det er gået stærkt brødrene Victor og Julius Ryle Schack siden de i 2016 startede bandet Alcabean på drengeværelset i Espergærde.

Debutsinglerne Need Comfort og Fire blev hurtigt opsnappet af store engelske musikmagasiner som Classic Rock Magazin e og Clash Music , og pludselig var Alcabean blevet et hypet navn i den engelske blogosphere.

Den danske opmærksomhed lod vente på sig, og det var først med udgivelsen af EP´en Head Down fra 2018 at det danske rockpublikum fik øjnene op for bandets melodiske og støjende univers. Efter en intens sommer med koncerter på bl.a. Roskilde Festival & Smukfest og en massiv mængde radio-airplay indgik bandet en pladekontrakt med det tyske selskab Pop-Up Records.

Sidenhen er trioen klatret solidt op på både de tyske og amerikanske radio charts og er bl.a. blevet spået en stor fremtid af amerikanske musiklegender som David Fricke (Rolling Stone Magazine) og Rodney Bingenheimer (Rodney On the Rock).

Bandets debutalbum udkom i marts 2019 på We are Suburban (DK) & PopUp Records (GSA). Albumet demonstrerer en interessant udvikling i drengenes evner som sangskrivere. Minimalistiske beats har afløst de buldrende stadiontrommer og den forvrængede guitar er for en stund pakket væk. Det har skabt et debutalbum der både fremstår skrøbeligt, nuanceret og inderligt og som giver plads til forsanger Victor Schacks fængende og insisterende melodier.

 

 

 

Lemon Love

Frederik Milland, August Andersen og Louis Gjerrild fandt sammen i sommeren 2017 og skabte ‘Lemon Love’ efter at deres tidligere projekt forliste under et længerevarende ophold i Berlin. Trioen påbegyndte herefter et dedikeret arbejdsforløb med deres nye koncept i ‘Adlon Studios’ på Refshaleøen, hvilket nu har mundet sig ud i fire stærke singler, hvorfra en tydelig og klar musikalsk- samt visuel vison kan spores.

Med en lyd der bedst kan beskrives som berusende guitar-pop, tegner der sig et skarpt lydmæssigt univers som en rød tråd gennem bandets musik, der samtidig indikerer, at Lemon Love maler med en bred palet af kreativitet og talent. Med melodiøs eftertænksomhed kombineret med energisk fremdrift skabes følelsesfortættede øjebliksbilleder af ungdommens håb, drømme og længsler båret frem af en klar, æterisk vokal og forførende drømmeguitar.

Lemon Love en trio, der spiller natten ind og morgenlyset frem med konstruktiv desperation, og leverer, som navnet indikerer, kærlighed med kant. Et kærkomment og lovende navn på den danske musikscene, der lader til at være rede til at forløse et stort potentiale.