THE BLUE VAN + SUPPORT: L.T. VALENTIN

FREDAG 15. FEBRUAR 2019 KL. 21.00

Forsalg: 170,- inkl. gebyr // Entré: 190,-  // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt. “Ideen med The Van gav mening, fordi vi ønskede at lave en plade, som var 100% DIY for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta’ med over i The Blue Van regi.” udtaler Steffen Westmark.

I forbindelse med udgivelsen af The Van vinyl opdagede bandet, at der er en stor efterspørgsel på bandets gennembrudsalbum, Man Up, og den efterspørgsel vil bandet gerne efterkomme. Derfor genoptrykkes pladen i en 10-års jubilæumsversion hos Nordsø Records, som nok skal kæle lidt for detaljerne og samtidig annoncerer The Blue Van at de er tilbage for fulde gardiner! Genudgivelsen udkommer d. 25 oktober, præcist 10 år efter den første gang ramte gaden. Til foråret 2019 spiller bandet en danmarkstour, og kommer også forbi Templet, med numre fra hele kataloget og måske et par friske.

 

 

 

L.T. Valentin, som er kunstnernavnet Lasse Tarp går under, udsendte i forsommeren EP’en ”Tilstande i Øst og Vest”, som placerede ham på landkortet som solo-artist.
Lasse Tarp, oprindeligt fra Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark i konstellationer som The Youth, Gustav Foss, The PowPow og mange, mange flere.

Om solo-projektet og det det lange tilløb:
”Jeg skrev nogle af disse sange helt tilbage i 2008, men har først fundet ind til essensens af disse numre nu. Jeg havde noget oprigtigt på sinde og det skulle ud i verden. I efteråret 2016 følte jeg mig klar, og hev to intense uger ud af kalenderen, hvor jeg isolerede mig i studiet med alle nødvendige instrumenterer omkring mig”.

Udgivelsen ”Tilstande i Øst og Vest”, hvor flugten til København og byens væsen, har været primær inspiration.
Sangene er indspillet i øvelokalet og har derfor fået en rå, autentisk og ærlig lyd, hvor inspirationen er hentet i folk-rock musikken fra både 1960’erne og 1970’erne.