TEMPLE OF DOOM DAYS

15. + 16. MARTS 2019 KL. 20.00

Forsalg: Partoutbillet: 240,- inkl. gebyr // Entré: 260,-

Forsalg: Endagsbillet: 140,- inkl. gebyr // Entré: 160,-

Dørene åbner kl. 19.00 // Koncertstart kl. 20.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

Traditionen tro vender vi i Templet tilbage med vores lille metalfestival, Temple of Doom Days, i 2019. Line-up annonceres løbende.

 

 

 

Vi er utroligt stolte over at kunne få præsenter det dansksprogede stooner-metalband Bersærk til Temple of Doom Days 2019.

I 2012 vendte den vilde ulv tilbage til Danmark, men først kom Bersærk! Efter udgivelsen af Ep’en “Trældom” og deres debutalbum “Mulm” har Bersærk spillet over hele det danske land. De er kendt for at levere intense, direkte og energiske livekoncerter, og vandt i 2017 prisen som “Årets Metal Navn 2016” ved Bands Of Tomorrow Music Awards.

I 2018 udgav Bersærk deres andet fuldelængde album “Jernbyrd”, som blev vel modtaget af både kritikere og fans, og i dag spilles på radiostationer og streames over hele verden. Albummet kom på gaden i marts på Tyrs dag, og er et komplet billede af bandet, hvor de lige nu befinder sig mentalt og musikalsk. Musikken er baseret på de hedenske og nordiske traditioner, med en direkte linje til problemerne og dagligdagen i samfundet i dag. “Jernbyrd” er et utroligt stærkt album og følger tråden i Bersærk-universet. Samtidig beviser det, at Bersærk er et band i evig udvikling.

Bersærk spiller god, solid Heavy Rock, og selvom de synger på dansk, kommer teksterne ud over landets grænser, og budskabet forstås og tages ind af fans så langt væk som Canada og Australien. Dette ligger godt i tråd med disse ord, fra en af de mange begejstrede anmeldelser af Bersærks koncert på Copenhell 2018:

” I don’t want to say that Bersærk are to big for Denmark, but Bersærk are to big for Denmark”…

“Danmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk, og publikum er kendt for at komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige. De har i de sidste år headlinet på de større spillesteder i Danmark, og Roskildefestivallen besøgte de i 2016. På Copenhell Metal Cruise 2017, gav de, hvad der blev omtalt som den bedste koncert på jomfurejsen. Derudover har de spillet support for store indenlandske og udenlandske bands og var i 2017 på turné i både Norge og Tyskland. I juni 2018 spillede de for anden gang på Copenhell, hvor de samlede et historisk stort publikum på Pandæmonium-scenen.

 

 

Langsomt men insisterende, sender Konvent rungende basriffs og brutal dødsvokal dybt ind i dit sind, og du får i den grad kærligheden til tung og simpel oldschool doom at føle. Konvent udgav sidste år en demo, som hurtigt blev startskuddet til en varm velkomst ind i den danske undergrundsscene og de har siden haft kalenderen fuld med koncerter i hele Danmark og Tyskland. I øjeblikket er de i fuld gang med at skrive materiale til deres debutalbum, som udkommer gennem Napalm Records i 2019.

 

På trods af, at fredericianske DEADNATE først lige har udgivet deres første EP ‘CONCRETE FLOOD’, så var DEADNATE allerede lidt af et navn i Danmark. Med deres skæve og progressive lyd, ved man aldrig helt, hvad man kan forvente af et DEADNATE nummer. Det er tydeligt, at det uforventelige er et element de nyder at lege med. DEADNATE blev desuden udråbt til ‘Årets Danske Håb 2018’ af heavymetal.dk.

“Deadnate har et stort talent, og jeg er ikke i tvivl om, at de en dag går hen og bliver store. Sådan, rigtig store” – Adriana Zak for Devilution

“Årets nye danske navn” – Jacob Dinesen for Devilution

“2019 lyder af Deadnate med deres nysgerrige og ungdommeligt uhæmmede tilgang til en ofte konservativ genre.” – Cecilie Roos for HEAVYMETAL.DK