TEMPLE OF DOOM DAYS 2020

13. + 14. MARTS 2020 KL. 20.00

Forsalg: Partoutbillet: 240,- inkl. gebyr // Entré: 260,-

Dørene åbner kl. 19.00 // Koncertstart kl. 20.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

Temple of Doom præsenterer for 4. år i træk to dage med fuld metalskrald. 

Vi er stolte af at få lov til at præsentere Diabolical, ORM, Asagraum og Livløs til årets metalbrag i Lyngby. Hold øje med hjemmesiden eller facebook før løbende offentliggørelser af supportbands.

 

 

DIABOLICAL

De svenske innovative dødsmetaltitaner Diabolical, bekræfter med udgivelse af konceptalbummet ”Eclipse”, at der mere vitale end nogensinde. Albummet reflekterer over den mørke side af menneskeligheden og inviterer lytteren til at udforske sin egen djævelske side.

Fireogtyve struber synger smukt symfonisk black/death” skrev Heavymetal.dk om ”Eclipse”.

Diabolical blev dannet i Sundsvall, Sverige, tilbage i 1996, og har efterfølgende udgivet fem album og to Ep’er. De har gennem årene turneret større delen af Europa et flertal gange og modtaget en række gode anmeldelser for deres udgivelser.

Diabolical er i øjeblikket på en større Europaturné og vi har glæden af at få dem forbi Lyngby. Forventningerne er høje!

 

 

 

ORM
Det bornholmske black metal-orkester ORM udsendte i august deres andet album ‘Ir’ til en overvældende modtagelse både herhjemme og internationalt. Med ‘Ir’ har ORM skabt et sort-metallisk mesterværk, som både taler ind i black metallens tradition og rækker ud over den med sin almenmenneskelige fortælling og gribende, kompromisløse musikalitet. Live er ORM en ustoppelig naturkraft, der med en uhørt sonisk og visuel styrke leverer en oplevelse ud over det sædvanlige, hvilket et eksalteret publikum bevidnede ved bandets nylige efterårskoncerter. Nu tager ORM på en omfattende dansk turné i foråret 2020, hvor man vil kunne høre ‘Ir’ i sin helhed samt nyt materiale og sange fra bandets første album.

 

ASAGRAUM

Asagraum har eksisteret siden efteråret 2015 og blev grundlagt af guitaristen/vokalisten Obscura. Senere sluttede trommeslager T. Kolsvart sig til, for at kreerer ren dyrket satansk black metal med den helt gamle følelse fra Norges 90’er. Asagraum udgav i 2017 en tre delt promo EP, og fortsatte derfra med at udgive deres debut plade ‘Potestas Magicum Diaboli’, mixet af det Svenske Necromorbus Studio og udgivet af KVLT records i september 2017. I slutningen af 2017 forlod T. Kolsvart bandet og blev udskiftet med A og tilsluttet live bassist Mortifero eller Makhashanah og live guitarist V-Kao.

 

 

 

LIVLØS

LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal, der fusionerer storslåede skandinaviske melodier
og melankoli med intensiteten og brutaliteten fra amerikansk dødsmetal.
Siden 2014 har LIVLØS gjort sig bemærket med deres højenergiske, karismatiske og medrivende
liveoptrædener, der når ud over det traditionelle metalpublikum.
Med velrenommerede udgivelser og koncerter på COPENHELL, SPOT Festival blandt mange andre,
har LIVLØS hurtigt vist sig som et stærkt og lovende act, der skal holdes godt øje med.
LIVLØS er på den sidste etape for promoveringen af deres 2018-debutalbum ‘INTO BEYOND’ og
arbejder i øjeblikket på opfølgeren, der er sat til en tidlig 2020-udgivelse.