KATINKA – UDSOLGT!

TORSDAG 07. MARTS 2019 KL. 20.00

Forsalg: 170,- inkl. gebyr // Entré: 190,-  // Dørene åbner kl. 19.00 // Koncertstart kl. 20.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

 

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ (2017) og Carl Prisen i kategorien ’Årets Komponist – pop’ (2018).

I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren ’Vokseværk’, hvorfra første single ’2000 meter i frit fald’ allerede er i heftig rotation på både P4 og P6 Beat.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk – alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.