TEMPLE OF HIPHOP: LOKE DEPH + support.

FREDAG 6. SEPTEMBER 2019 KL. 21.00

Forsalg: 70,- inkl. gebyr // Entré:90 ,-

Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

“Temple Of Hip-Hop” er tilbage! 

Hiphop armen skal luftes, og det skal den d. 6 september når vi åbner dørene til anden udgave af “Temple Of Hip-Hop”!

Lige som sidst er den bedste gren af undergrunden i fokus, og vi kan præsentere et skarpt line-up med dygtige rimsmede fra den danske rap scene. Vi ses til efterårets fedeste hiphopevent i nordsjælland!

Line-up:

 LOKE DEPH

 MATHAEO

 TBA – hold øje med www.templet.dk eller facebookbegivenhed for annoncering af flere artister. 

 

 LOKE DEPH

Hiphop har været en del af Loke Dephs liv siden han var 11 år gammel, hvilket var første gang han greb mikrofonen og lod ordene flyde.

Han er ældre nu, men stadig ung. Og han er en åbenlys repræsentation for en generation på vej op. En generation der laver rap på deres egen måde.

Loke Deph har en fin fornemmelse for flows, og han har sin helt egen tilgang til tekster. Denne MC er en fremtidig stjerne i større kredse end den undergrund, hvor han allerede er hyldet som en royal.

Rapperens kunstneriske udtryk er fuld af autencitet og afvæbnende charme. Loke Deph’s tekster er tvetydige og besynderlige, og rører ved alt fra de største mysterier i livet, til hverdagens udfordringer.

Loke Deph’s debutalbum er faktisk to kombinerede EP’er, Beluga og Malstrøm. Den ene EP er produceret af Telepa-T (som er del af rapgruppen Sigma), og den anden af Boone, som også er en tredjedel af trioen Kaput, som Loke Deph også er en aktiv del af. Esben er Lokes medrapper i Kaput. De to har også lavet en serie mixtapes som du bliver nødt til at tjekke ud lige nu (Weekendmixtapes, som du kan høre på soundcloud.com/mcesben). Så ja, produktiv fyr, ham Loke Deph.

 

 

 MATHAEO

Mathaeo – rapper og battlerapper fra København der med sit energiske flow og kløgtige linjer altid får en til at lytte med.