TEMPLE OF DOOM:

SATURNUS – EKSTRAKONCERT! – FÅ BILLETTER!

+ support: KATLA

SØNDAG 3. NOVEMBER 2019 KL. 20.00

Forsalg: 100,- inkl. gebyr // Entré: 120,-

Dørene åbner kl. 19.00 // Koncertstart kl. 20.00

Køb Din Billet Her Facebook Event

 

Billetterne til Saturnus i Templet blev revet væk i en fart! Derfor arrangerer vi en ekstrakoncert dagen efter. 

 


I 1991 begyndte forsangeren Thomas A.G. Jensen at lede efter mandskab til at starte et dødsmetalband. Han fandt sammen med bassist Brian Hansen, som også ledte efter musikere med passion for samme stil. I 1996 fik bandet skrevet kontrakt med Euphonious Records, og i Januar 1997 kom debut-albummet “Paradise Belongs to You”.

Lyden er en blanding af Melodisk Død og Doom Metal, kor og strygere er ikke fremmede elementer og alle udgivelser har både deres hårdere og blødere sider.

Allerede i Juni samme år som debut albummet kom ud spillede bandet foran 3000 mennesker på Roskilde Festival, et show som blev optaget af norske NRK Radio og afspillet på radiostationer omkring Skandinavien.

Bandet har siden da udgivet 3 albums til, holdt 25 års jubilæum, og har spillet over hele Europa samt på festivaler som Brutal Assault, Copenhell, og Artmania for at nævne et par stykker.

På trods af noget turbulens med line-uppet i 2016 fik bandet hjælp af Martin Steene fra Iron Fire til at gennemføre deres 2017 Autumn Tour som bragte dem hele vejen til mellemøsten for første gang (og Rusland for 5. gang). Martin sluttede sig til bandet i Januar 2018 og de arbejder nu på at bringe et nyt album til masserne!