Om

PROFIL

Templet har siden sin start i 1992 bestræbt sig på at skabe et professionelt rytmisk spillested, der kan præsentere levende musik af høj kvalitet og fungere som dynamo for det lokale musikliv til glæde for hele den nordlige del af København og regionen nord for København.

Med sine tre etager har Templet en publikumskapacitet på 160-230 afhængig af arrangementets karakter, hvilket danner den perfekte ramme om mindre koncerter, der kan skabe og udvikle vækstlaget i dansk musik.

Templet drives af en gruppe frivillige fra Musikforeningen Rytmetemplet, der bruger en masse af deres fritid på at levere en scene for seriøs musik i Lyngby. Musikforeningen Rytmetemplet støttes årligt af Lyngby-Taarbæk Kommune, Kulturministeriet og Statens Kunstråd. Derudover er Templet medlem af Kulturnetværket i Lyngby, Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn og foreningen for danske spillesteder og festivaler – Dansk Live.

MUSIKPROFIL

Gennem den musikalske profil afspejler Templet musiklivets professionalisme, kunstneriske formåen og dygtighed samt evne og vilje til nytænkning. Templet bestræber sig på at have en opsøgende, kvalitetsorienteret og professionel profil. Der tilstræbes især høj aktualitet, kvalitet og genremæssig spredning. Templet præsenterer både lokale, regionale, landskendte og udenlandske artister.